Comarch organiseert Business Breakfast voor bancaire sector

27 februari 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De fintech Comarch - leverancier van innovatieve software voor de financiële sector -  organiseert dit voorjaar voor de derde keer het Business Breakfast. Het event, dat plaatsvindt in Brussel, is bestemd om experts uit de sector en experts uit de IT samen te brengen en op die manier te brainstormen over innovaties in de klant-bankmedewerker relatie.

Voor de derde keer organiseert Comarch het Business Breakfast. Een ideale gelegenheid voor professionals uit verschillende richtingen om kennis op te doen van elkaar en het netwerk uit te breiden. Het thema van dit jaar is ‘Being FIN & TECH in the World of Affluent and Private Banking’.

Het Business Breakfast vindt plaats op 19 april, in het Maison Grand-Place, in hartje Brussel. Het evenement is eigenlijk meer dan de naam doet vermoeden, want het programma duurt vanaf de ochtend tot en met de lunch. Het is dus eigenlijk een business morning.

Comarch organiseert Business Breakfast voor bancaire sector

Na een welkomspeech staan verschillende sessies op het programma, waarin verschillende onderwerpen besproken worden in presentatie- en in case study-vorm.  

  1. De invloed van kunstmatige intelligentie op de toekomst van private banking. Hoe ziet persoonlijk advies eruit in het digitale tijdperk? De presentatie zal gegeven worden door Slawomir Wojcik, Business Solution Architect bij Comarch.
  2. Dynafin Consulting behandelt de opzet van de implementatie van lean investment, waarmee vertragende manuele processen verbeterd of geëlimineerd kunnen worden, mede door de inzet van robotica en automatisering.
  3. De stappen in ideevorming tot implementatie die banken nemen in hun innovatietrajecten.

Het Comarch Business Breakfast is gratis toegankelijk voor iedereen werkzaam in de Benelux bancaire sector. De ochtend wordt afgesloten met een netwerklunch. Aanmelden is mogelijk via de website van Comarch.