ABN AMRO Nederland wint twee Top Employer awards

14 maart 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ABN AMRO heeft de certificering ‘Top Employers ICT’ en ‘Top Employers Nederland’ toegekend gekregen van het Top Employers Institute. De bank heeft de awards te danken aan de uitstekende arbeids-omstandigheden, talentmanagementprogramma’s en het getoonde leiderschap op HR gebied.

Top Employers Institute
Ieder jaar deelt het Top Employers Institute (vroeger ‘CRF Institute’) awards uit aan de beste werkgevers wereldwijd. De awards worden uitgereikt op basis van hun onderzoek naar de arbeids-omstandigheden die werkgevers wereldwijd voor hun werknemers creëren. De organisatie geeft daarbij kwaliteitscertificaten aan organisaties die een vooruitstrevende HR omgeving scheppen voor hun werknemers – met uitstekende arbeidsvoorwaarden en uitgebreide talentontwikkelingsprogramma’s.

ABN AMRO - Top Employer

ABN AMRO
ABN AMRO heeft voor 2014 de awards ‘Top Employers ICT 2014’ en ‘Top Employers Nederland 2014’ in ontvangst genomen. Volgens het onafhankelijke onderzoek van het Top Employers Institute biedt ABN AMRO uitstekende arbeidsvoorwaarden, ontwikkelt de bank talent binnen alle lagen van de organisatie, en toont het leiderschap binnen de Human Resources omgeving door continu te streven naar optimale arbeidsomstandigheden en ontwikkeling van hun personeel.

BNP Paribas
Eerder al dit jaar kreeg BNP Paribas het kwaliteitscertificaat  “Top Employers Europe 2014” toegekend van het Top Employers Institute.