De Hypotheker intensiveert banden met Lloyds Bank

16 augustus 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Hypotheker versterkt de samenwerking met Lloyds Bank. In deze actieve tijden op de huizenmarkt is een snelle verwerking van de hypotheekaanvraag van extra waarde. Lloyds Bank heeft de belofte dat hypotheekaanvragen die voor 15.00 worden aangevraagd dezelfde dag nog worden behandeld.

Snelheid is momenteel geboden voor huizenkopers. Wie twijfelt of te lang doet over de afronding van een hypotheek kan zomaar voor een nare verrassing komen te staan en op zoek moeten naar een nieuw droomhuis. De Hypotheker is een intermediair tussen kopers en hypotheekverstrekkers en is zich bewust van het feit dat snelheid geboden is. Om deze reden versterkt het de banden met Lloyds Bank, die zoals gezegd hypotheekaanvragen die voor 15.00 gedaan zijn nog dezelfde dag behandelt.

De Hypotheker en Lloyds Bank

Duurzame snelheid

Tom Starink - hoofd Marketing & Sales bij Lloyds Bank - is trots op de samenwerking, die hij ziet als een erkenning: “Wij weten dat De Hypotheker bij haar keuze voor geldverstrekkers niet over één nacht ijs gaat. We zien de samenwerking dan ook vooral als een erkenning voor de duurzame snelheid en kwaliteit van het acceptatieproces die wij het intermediair kunnen bieden.” In 2016 heeft Lloyds Bank - dat nog niet eens heel lang actief is op de Nederlandse markt - een forse groei doorgemaakt en kijkend naar de eerste helft van dit jaar verwacht de hypotheekverstrekker ook een succesvol, aldus zegsman.

Vaart in het hypotheekproces is van groot belangrijk, maar het mag niet een doel op zich zijn volgens De Hypotheker. Wytzejan de Jong, CEO van De Hypotheker, toont zich enthousiast over de versnelling het hypotheekproces. “Hierdoor krijgen klanten snel zekerheid over hun mogelijkheden. Tegelijkertijd wil ik waken om het fenomeen ‘snelheid’ op het hele hypotheekproces van kracht te laten zijn. Snelheid mag niet ten koste gaan van een zorgvuldig en betrouwbaar advies.”