MoneyView prijst Hypotheek Opvang Polis BNP Paribas

06 maart 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BNP Paribas Cardif, onderdeel van de BNP Paribas, biedt met haar Hypotheek Opvang Polis de meest flexibele woonlastenverzekering in de markt, zo blijkt uit de vergelijking die onderzoeksbureau MoneyView uitvoerde tussen verschillende soorten inkomensverzekeringen.

Moneyview - BNP Parisbas

Aansluiten bij persoonlijke situatie klant

“Voor ons is deze uitslag een bevestiging van de uitstekende kwaliteit van onze Hypotheek Opvang Polis.”, aldus Marieke van Zuien, commercieel directeur van BNP Paribas Cardif. “We zijn al lange tijd (18 jaar) actief in deze markt en zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat een product zo goed mogelijk aansluit bij de persoonlijke situatie van de klant. Daarom bieden we een hoge mate van flexibiliteit, zowel wat betreft productkenmerken, als keuze van distributiekanaal”, vervolgt van Zuien.

Erkenning voor keuzemogelijkheden

“Daarnaast doen we graag een stap extra. Zo kunnen al onze klanten met een ingediende claim gebruik maken van verschillende gratis services, zoals bijvoorbeeld het checken van een CV of sollicitatiebrief, het oefenen van een sollicitatiegesprek of het ontvangen van juridisch advies over een nieuw arbeidscontract. Voor ons is het positief om ook langs deze weg erkenning te krijgen over het belang van de verschillende keuzemogelijkheden binnen ons productaanbod”, concludeert van Zuien.