ABN AMRO wint prestigieuze Europese M&A award

17 december 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 12 december 2013 reikten Financial Times en Mergermarket voor de zevende keer de Europese M&A Awards uit. In Londen werd ABN AMRO verkozen als beste financieel adviseur in de Benelux. Naast ABN AMRO stonden ook ING, Rabobank, Goldman Sachs en Morgan Stanley op de shortlist vermeld.

Rutger van Nouhuijs, Hoofd Large Corporates & Merchant Banking, reageert enthousiast op het winnen van deze award: "Volgens Financial Times en Mergermarket spelen we weer mee in de eredivisie van de Benelux. Dit is fantastisch nieuws en een groot compliment voor alle medewerkers die hieraan een bijdrage hebben geleverd".

ABN AMRO wint prestigieuze Europese M&A award

Op dezelfde donderdagavond zijn in de Beurs van Berlage de winnaars van de Nederlandse M&A Awards 2013 bekendgemaakt, een prijs die adviseurs onderscheidt voor hun excellente prestaties in M&A, corporate finance en private equity. In totaal stonden bijna 100 bankiers, advocaten, consultants, tax adviseurs en overige experts werkzaam op het terrein van fusies en overnames op de shortlist, verspreid over 21 categorieën.

Ivo Lurvink, M&A expert bij ING, en Marin Boon, bankier bij de Rabobank, hebben een M&A Award in de wacht gesleept. Daarmee behoren ze volgens de initiatiefnemers van de award tot de 21 beste fusie en overname experts van Nederland.