Sopra Banking Software

Onze missie is om bij te dragen aan een betere financiële wereld in de toekomst. Toegankelijk voor iedereen, altijd en overal. Daarom helpen wij financiële instellingen bij het navigeren van uitdagingen en veranderende tijden. Met onze technologie en de sterke wil om een betrouwbare partner te zijn, bouwen we digital native banken en ondernemingen.

Onze oplossingen

Wij zijn actief in meer dan 80 landen voor wereldwijd 1500 klanten. Zo maakt 95% van de grootste Europese banken gebruik van onze oplossingen.

Het Sopra Banking Platform richt zich op de volledige scope (front to back) van (digitale) banken, waaronder betalen, sparen, lenen, en open banking. Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel de kleinere en middelgrote banken tot aan grote Tier 1 banken en andere financiële instellingen.

Onze platforms worden voortdurend doorontwikkeld op basis van input vanuit onder andere bewegingen in de markt, feedback van klanten en nieuwe en gewijzigde regelgeving. Wij kijken welke ontwikkelingen in de markt relevant zijn voor onze (potentiele) klanten om proactief nieuwe functionaliteit aan te kunnen bieden die bijvoorbeeld ook kunnen leiden tot nieuwe business modellen, zoals Request to Pay.

Meer weten?

Volg ons op LinkedIn, of bezoek onze website.

Sopra Banking Software | Nieuws