Sopra Banking Summit 2023: ‘The financial world is evolving’

06 oktober 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Volgende week is alweer de derde editie van de Sopra Banking Summit. Ditmaal staat de altijd evoluerende financiële sector centraal. Thema’s zoals open banking, artificial intelligence, de cloud en cybersecurity zullen onder meer de revue passeren.

Het evenement zal van dinsdag 10 oktober tot en met donderdag 12 oktober plaatsvinden – wederom in hybride vorm – met digitale kennissessies, workshops en lokale activiteiten in Parijs.

Het is de missie van de organisator (Sopra Banking Software) om de financiële wereld van morgen vorm te geven. Een financiële wereld die voor iedereen altijd en overal toegankelijk is. “Terwijl het wereldwijde bankwezen een radicale trasformatie ondergaat, brengt de Summit visionaire marktleiders samen om de koers uit te stippelen naar een duurzame groei”, aldus de organisatoren.

De sessies worden vormgegeven middels lezingen, ronde tafelgesprekken, demo’s en workshops, waarin verschillende experts uit de sector hun toekomstvisie op de financiële en bancaire sector zullen delen en bespreken.

Meer informatie over het evenement is hier te vinden.