Nyenrode Business Universiteit

Missie

Nyenrode ziet de vorming van studenten, managers en professionals als haar maatschappelijke taak. We dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders, ondernemers en organisaties door praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Een opleiding bij Nyenrode is een reward for life. Gedurende de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om in de toekomst als wereldburger en als leider in de maatschappij te staan. Iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen handelen en zich bewust is van de omgeving. Zo creëer je duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij. Onderwijs bij Nyenrode is meer dan alleen kennisoverdracht, het zorgt ook voor nieuwe vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Visie

Nyenrode wil een universiteit zijn die de voorkeurspartner van internationaal gerichte topstudenten en -organisaties is, en wil als een van de twintig beste Europese onderwijs- en onderzoeksinstellingen onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk. Door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders werkt Nyenrode aan een duurzame toekomst. Dit bereiken wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat de theorie ook succesvol in de praktijk gebracht kan woren.

Over Nyenrode

Nyenrode is de oudste particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie. Het onderwijsinstituut is gevestigd op twee iconische locaties: de Amsterdamse binnenstad en een historisch landgoed inclusief kasteel bij Breukelen. Nyenrode biedt ntensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verricht de universiteit ook wetenschappelijk onderzoek.

Nyenrode Business Universiteit | Nieuws