Nyenrode Business Universiteit

Adres - en contactgegevens van Nyenrode Business Universiteit. Neem contact op met Nyenrode Business Universiteit via telefoon of email.
Nyenrode Business Universiteit - Contact | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit | Contact

Adresgegevens:
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Contactgegevens:
Telefoon: +31 346 291 211
E-mail: info@nyenrode.nl

Nyenrode Business Universiteit - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Nyenrode Business Universiteit: een overzicht van Nyenrode Business Universiteit nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Nyenrode Business Universiteit | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit

Missie

Nyenrode ziet de vorming van studenten, managers en professionals als haar maatschappelijke taak. We dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders, ondernemers en organisaties door praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Een opleiding bij Nyenrode is een reward for life. Gedurende de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om in de toekomst als wereldburger en als leider in de maatschappij te staan. Iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen handelen en zich bewust is van de omgeving. Zo creëer je duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij. Onderwijs bij Nyenrode is meer dan alleen kennisoverdracht, het zorgt ook voor nieuwe vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Visie

Nyenrode wil een universiteit zijn die de voorkeurspartner van internationaal gerichte topstudenten en -organisaties is, en wil als een van de twintig beste Europese onderwijs- en onderzoeksinstellingen onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk. Door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders werkt Nyenrode aan een duurzame toekomst. Dit bereiken wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat de theorie ook succesvol in de praktijk gebracht kan woren.

Over Nyenrode

Nyenrode is de oudste particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie. Het onderwijsinstituut is gevestigd op twee iconische locaties: de Amsterdamse binnenstad en een historisch landgoed inclusief kasteel bij Breukelen. Nyenrode biedt ntensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verricht de universiteit ook wetenschappelijk onderzoek.

Bedrijfsinformatie van Nyenrode Business Universiteit: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Nyenrode Business Universiteit op Banken.nl.
Nyenrode Business Universiteit - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit | Bedrijfsinformatie

Een overzicht van de social media accounts van Nyenrode Business Universiteit op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Nyenrode Business Universiteit - Social Media | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit | Social Media

Nyenrode Business Universiteit Nederland

Werken bij Nyenrode Business Universiteit: Kom meer te weten over een carrière bij Nyenrode en ontdek hoe het is om voor Nyenrode Business Universiteit te werken.
Nyenrode Business Universiteit - Werken bij | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit | Werken bij

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt 'degree' en 'executive education' opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Wij geloven in een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Als medewerker van Nyenrode speel je hierin een belangrijke rol, zodat onze studenten en deelnemers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Life long learning

Omdat wij resultaatgericht werken en life long learning erg belangrijk vinden, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Doordat we een kleinschalige universiteit zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Niet alleen voor onze studenten en deelnemers, maar ook voor onze collega’s.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus! Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures. Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Nyenrode Business Universiteit - Werken bij | Banken.nl

Nyenrode Business Universiteit |