KPMG

Adres - en contactgegevens van KPMG. Neem contact op met KPMG via telefoon of email.
KPMG - Contact | Banken.nl

KPMG | Contact

KPMG - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van KPMG: een overzicht van KPMG nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
KPMG | Banken.nl

KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. De ingewikkelde problematiek van onze cliënten vraagt om een aanpak die helpt orde te scheppen in de complexiteit. Onze professionals blinken uit in hun eigen specialisme, maar werken tegelijkertijd nauw samen om zo de toegevoegde waarde te bieden die onze cliënten helpt om te excelleren. Daarbij putten we uit een rijke bron van kennis en ervaring, opgedaan in uiteenlopende organisaties en markten.

KPMG – Financial Services

Door de kredietcrisis heeft de reputatie van banken averij opgelopen. Zaak is het vertrouwen te herstellen, door compliant te zijn aan nieuwe regelgeving. Maar het voldoen aan nieuwe regels alleen is niet genoeg. Er bestaat nog veel maatschappelijke emotie. Hoe gaat u hiermee om? Wat voor bank wilt u zijn? Wat voor bank zien uw klanten graag? KPMG helpt banken om deze uitdagingen om te zetten in succesvolle resultaten.

De regeldruk neemt toe

Om het vertrouwen in de sector te herstellen moet u als bank aan striktere eisen voldoen. Wat de implementatie van bijvoorbeeld Basel III betekent, verschilt per instelling. Zeker is dat CFO’s, CRO’s en COO’s hun processen, systemen en kapitaal- en riskmanagement tegen het licht moeten houden. En ook de wijze van verantwoording.

Vrijwillig bouwen aan vertrouwen

Nieuwe regels dwingen tot verandering. Maar compliance alleen is niet genoeg om klanten en hun vertrouwen terug te winnen. Aan de basis staan zeer fundamentele vragen. Wat is nu eigenlijk uw intrinsieke rol? Voor wie bent u er, wat wil uw doelgroep, hoe sluit uw dienstverlening daarop aan en hoe kunt u daarover zo transparant mogelijk communiceren? Aan CEO’s en COO’s de vraag een strategische hervorming in gang te zetten.

Wat biedt KPMG?

  • KPMG beschikt over diepgaande kennis van de sector. Deze kennis vertalen wij door naar dienstverlening die afgestemd is op de behoeften van de sector
  • We helpen bij de impactanalyse en implementatie van nieuwe regelgeving zoals Basel III, SEPA, Dodd-Frank, FATCA, MiFID, CRD en IFRS
  • We adviseren over het aantrekken van kapitaal binnen de nieuwe regulering
  • We adviseren over organisatieveranderingen met integrale aanpak gericht op strategie, structuur en cultuur. Onze kracht zit in het te gelde maken van strategische keuzes door het efficiënt en effectief implementeren van veranderingen
  • We adviseren over een transparante en duurzame bedrijfsvoering
  • We controleren niet alleen jaarrekeningen, we adviseren ook over heldere verantwoordingen
  • We begeleiden een aanzienlijk aantal transacties, zowel vóór, tijdens als na de deal

Bedrijfsinformatie van KPMG: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van KPMG op Banken.nl.
KPMG - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

KPMG | Bedrijfsinformatie

KPMG Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van KPMG op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
KPMG - Social Media | Banken.nl

KPMG | Social Media

KPMG Nederland

KPMG Internationaal

Werken bij KPMG: Kom meer te weten over een carrière bij KPMG en ontdek hoe het is om voor KPMG te werken.
KPMG - Werken bij | Banken.nl

KPMG | Werken bij

Een bijzonder werkklimaat
De cultuur van KPMG Nederland kenmerkt zich door passie voor het vak en een sterke teamgeest. Mensen staan centraal bij KPMG. Door de combinatie van passie, ambitie en teamgeest biedt KPMG een werkomgeving waarin je het beste uit jezelf haalt en nieuwe uitdagingen vindt.

Over ons werk
De vraagstukken van onze cliënten vragen vaak om een multidisciplinaire aanpak. Daarom combineren we de kwaliteiten van onze audit- en advisoryspecialisten en werken we samen met de taxprofessionals van Meijburg & Co. Zo ontstaan interdisciplinaire inzichten en adviezen. Wij maken vooral het verschil als het om de inzet van onze mensen gaat bij het omgaan met complexe vraagstukken in de markt en bij onze cliënten zelf.

Ambitious Company
KPMG wil voorop lopen in de sector; de absolute top in Nederland in de professional services. We zijn altijd op zoek naar jong talent en ervaren experts met dezelfde ambitie. Die gedreven en betrokken zijn, en door samenmerking en het volgen van opleidingen en trainingen het beste uit zichtzelf willen halen. Bovendien hebben al onze collega’s kwaliteit, professionaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan.

Meer informatie
Wil jij beginnen als scriptant of ambitieuze starter bij KPMG Nederland? Ga dan naar www.kpmg.com/nl/werkenbij of neem contact op met het KPMG Recruitment Centre via (020) 656 7162 of per e-mail recruitment@kpmg.nl.

KPMG - Werken bij | Banken.nl

KPMG |