ABN AMRO, FGH Bank, ING en Rabo op Provada 2013

05 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Momenteel vindt in de Amsterdam RAI de Provada plaats, een congres voor professionals werkzaam binnen de vastgoedbranche. Gedurende de drie beursdagen (4, 5 en 6 juni) treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, bankiers, financiers, woningcorporaties en gemeenten elkaar om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen en bespreken. Meer dan 200 bedrijven en instellingen zijn aanwezig met een stand, waaronder de banken ABN AMRO, FGH Bank, ING en Rabobank.

De Provada wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. De eerste dag trok 5.850 bezoekers.

Provada

Thema
Het hoofdthema van Provada 2013 is ‘Deel de Inspiratie!’. Daarnaast heeft elke beursdag een aparte dagthema. Zo stond de herstructurering van verouderde bedrijventerreinen gisteren centraal, wordt vandaag met name gesproken over creatieve oplossingen binnen de vastgoedbranche en is het dagthema van morgen gericht op zorgvastgoed.

Duurzame innovator pitch
Op de laatste dag van de vastgoedbeurs wordt de ‘duurzame innovator pitch’ georganiseerd door de Dutch Green Building Counsel (DGBC). Tijdens de innovatie competitie pitchen ondernemers hun duurzame oplossing aan een jury. De winnaar wordt uiteindelijk om 16:20 bekend gemaakt. ABN AMRO is founding father van de DGBC.