Citi weer beste investment bank in het Midden-Oosten

24 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Citigroup is, tijdens de jaarlijkse EMEA Finance Middle East Banking Awards, samen met Standard Chartered Bank en JP Morgan Chase uitgeroepen tot ‘Best Foreign Investment Bank’ in het Midden-Oosten. Citigroup won deze onderscheiding voor het tweede jaar achter elkaar.

Citi - EMEA

“De EMEA Finance award toont aan dat Citigroup goed in staat is om onze klanten in de particuliere en in de publieke sector te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. We voelen ons heel vereerd door deze onderscheiding voor het tweede jaar op rij’, aldus Mazin Manna, CEO van Citigroup in Bahrein.

Christos Papadopoulos, CEO Standard Chartered Bank voor het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Pakistan van  zei: “We blijven investeren in de regio voor groei op de lange termijn, verdere verdieping van onze klantrelaties in de wholesale banking en het verbeteren van de bancaire ervaringen van onze retail klanten. Onze sterke aanwezigheid terplekke en onze grondige kennis van de markt in combinatie met ons wereldwijde netwerk in de meest dynamische opkomende markten geeft ons de ideale positie om als bank voor onze retail klanten en onze wholesale banking klanten te fungeren. Deze onderscheiding toont onze sterke marktpositie in het Midden-Oosten, een van onze strategische regio’s, aan”.

EMEA Finance Middle East Banking Awards

De EMEA Finance Middle East Banking Awards zijn een erkenning van de prestaties van commercial en investment banken, advocatenkantoren, vermogensbeheerders en makelaars in het Midden-Oosten. Aan de toekenning van de awards gaat de beoordeling van verschillende prestaties en structurele factoren vooraf, zoals marktaandeel, groei in belangrijke productgroepen en de corporate strategie. Het evenement dient als een bijzonder netwerkplatform van de bankensector in het Midden-Oosten.