Joost van Zadelhoff hoofd Fiscale Zaken Rabobank

15 november 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joost van Zadelhoff wordt per 1 januari 2017 binnen Rabobank verantwoordelijk voor Fiscale Zaken. Hij volgt Ronald Hein op, die heeft besloten om zijn loopbaan buiten Rabobank voort te zetten. Op dit moment is Van Zadelhoff manager International Tax van Rabobank.

Joost van Zadelhoff
Joost van Zadelhoff begon zijn loopbaan als accountant en fiscalist bij PricewaterhouseCoopers en werkte daarnaast als docent/onderzoeker aan Tilburg University. In 2001 maakt hij de overstap naar de Rabobank. Hij deed ruime ervaring op in de transactiepraktijk van Global Client Solutions en gaf enkele jaren leiding aan het Nederlandse team. In 2014 kwam hij naar Fiscale Zaken om de rol van manager International Tax te vervullen.

Joost van Zadelhoff hoofd Fiscale Zaken Rabobank

“Joost van Zadelhoff is een uitstekend fiscalist, die zich als manager kenmerkt door een open en communicatieve leiderschapsstijl”, zegt Bas Brouwers, Chief Financial Officer van Rabobank. “Met zijn scherpe oog voor nieuwe ontwikkelingen is hij bij uitstek geschikt om leiding te geven aan Fiscale Zaken en invulling te geven aan de vele veranderingen op fiscaal gebied.”