Adviesbureau Viisi krijgt Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling

29 februari 2016 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel

Financieel dienstverlener Viisi heeft het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling ontvangen voor de wijze waarop ze haar talenten begeleidt in hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Het keurmerk is ontwikkeld door dr. Mirjam Baars MBA van onderzoeksbureau SatisAction in samenwerking met Reflexy Onderzoek.

Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling
Viisi heeft zich de afgelopen jaren goed op de kaart weten te zetten als snel groeiende en innovatieve speler in de financiële sector (FD Gazelle 2014 en 2015). En met het verkrijgen van het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling krijgt het adviesbureau ook waardering voor de ontwikkeling van talent. Door de continue aandacht voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling krijgen starters en young professionals kansen en ruimte om verder te groeien binnen de organisatie.

Viisi - Keurmerk persoonlijke ontwikkeling

Het keurmerk is ontwikkeld door dr. Mirjam Baars MBA van onderzoeksbureau SatisAction in samenwerking met Reflexy Onderzoek. Mirjam Baars: “Om als organisatie in aanmerking te komen voor het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling, moet je in het jaarlijkse onderzoek van SatisAction minimaal een score van 2000 punten behalen. Viisi scoorde daar met 2250 punten ruim boven, wat laat zien dat het een goede, lerende organisatie is.”

Aandacht voor opleiding en coaching
Peternille Dekker, People Coach bij Viisi: “We zijn erg trots dat we het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling hebben ontvangen. We vinden het belangrijk dat we voor een leuke, uitdagende werkomgeving zorgen waar talent kan opbloeien. Dat creëren we samen. We besteden veel aandacht aan opleiding en coaching. Het is hartstikke leuk om te zien dat onze inzet op dat gebied, die ‘personal touch’, met zo’n prijs wordt beloond!”

Fintech incubator
Komend jaar blijft Viisi zich inzetten om jong talent aan te trekken en hun ontwikkeling te stimuleren. Studieachtergrond is daarbij van ondergeschikt belang. “Academici met een achtergrond in klassieke talen of biomedische wetenschappen zijn bij ons geen uitzondering”, aldus Dekker. Als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazelle 2014 en 2015) is Viisi altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Viisi zal zich steeds meer als fintech incubator gaan profileren. “Daarom is er bij ons altijd plek voor jonge talenten die aan de slag willen in IT, content management of consultancy”, besluit Dekker.