ABN Amro alumnus start eigen adviesbureau No-Bears

06 maart 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

Voormalig ABN Amro medewerker Marja Kooistra heeft begin dit jaar de grootbank verlaten om haar eigen adviesbureau op te richten. Het adviesbureau, genaamd No-Bears, gaat bedrijven ondersteunen bij het management en de herstructurering van processen. Kooistra kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de bankensector, waaronder bij ABN Amro en NIBC

No-Bears is gespecialiseerd in vraagstukken binnen de financiële sector. De dienstverlening, bestaande uit consultancy en interim, richt zich met name private en corporate banking, investment en asset management. 

Marja Kooistra
Na het afronden van de studie Economie aan de Erasmus Universiteit begon Kooistra in 1992 haar loopbaan bij Robeco in Rotterdam. Na twee jaar maakte ze de overstap naar ABN Amro. Bij de grootbank werkte ze jarenlang in talrijke management functies voor zowel ABN Amro Asset Management en ABN Amro Private Banking. Daarnaast heeft ze gewerkt voor de Amerikaanse fondsmanager T. Rowe Price en voor de Haagse zakenbank NIBC. In haar laatste functie was ze als Global Project Manager bij ABN Amro Private Banking International verantwoordelijk voor de de implementatie van een nieuw advies- en verdienmodel.