ING IM grote winnaar vwd CASH Fund Awards 2015

06 maart 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

ING Investment Management (ING IM) heeft de CASH publieksprijs 2015 gewonnen. Deze prijs werd 5 maart uitgereikt tijdens het vwd CASH Fund Awards evenement in Amsterdam. Naast het winnen van de publiekprijs is ING IM verkozen tot de beste fondsaanbieder met dertig of meer fondsen in beheer en vielen ING Global Real Estate Fund en ING First Class Obligatie Fonds in de prijzen. Andere winnaars van de CASH Fund Award 2015 zijn onder andere ASN Bank, Hof-Hoorneman Bankiers, First State Investment Management en Delta Lloyd Asset Management.

vwd CASH Fund Award 2015

De vwd CASH Fund Awards is een initiatief van vwd group en het beleggingsmagazine CASH, die dit jaar het evenement voor de vierde keer organiseren. De prijzen zijn bedoeld om de best presterende actief en passief beheerde fondsen in de schijnwerpers te zetten. Op 5 maart zijn de winnaars van 2015 bekend gemaakt in de Koepelkerk in Amsterdam.

ING IM - winnaar vwd CASH Fund Awards 2015

Er zijn drie Group Awards uitgereikt aan de beste aanbieders van in Nederland goedgekeurde fondsen over de afgelopen vijf jaar. Daarnaast is er een Super Award voor de beste fondsaanbieder met dertig of meer fondsen in beheer. Een tweede Super Award is voor het beste fondsenhuis dat tussen de tien en dertig fondsen in beheer heeft. Ook is er een Super Award voor de beste aanbieder van ETF’s.

Verder ontvingen 21 fondsmanagers een certificaat omdat ze het beste zijn in hun eigen categorie van beleggingsfondsen. Daarnaast gaan er 7 certificaten naar ETF’s.

Voor een overzicht van alle winnaars klik hier.