Opleidingen Dukers & Baelemans opnieuw Cedeo erkend

24 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Opleidingsinstituut Dukers & Baelemans heeft opnieuw het Cedeo-keurmerk voor haar bedrijfsopleidingen verkregen. Van de opdrachtgevers en cursisten geeft 97,5% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over de dienstverlening en kwaliteit van zowel de open als de incompany bedrijfsopleidingen.

Cedeo-keurmerk

De Cedeo-erkenning is een belangrijke maatstaf voor kwaliteit, welke in kaart wordt gebracht door een klanttevredenheidsonderzoek. Diverse opdrachtgevers en cursisten hebben hun mening kenbaar gemaakt ten aanzien van de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Onder andere werd ingegaan op de kwaliteit en tevredenheid over het lesprogramma, het lesmateriaal, de accommodaties en de prijs-kwaliteitverhouding. De erkenning is verleend van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2016 voor de Maatwerk en Open bedrijfsopleidingen van Dukers & Baelemans.

Dukers en Baelemans

Over Dukers & Baelemans
Opleidingsinstituut Dukers & Baelemans richt zich op de persoonlijke groei van de financiële dienstverlener en de ontwikkeling van de financiële branche. Het bieden van toegevoegde waarde door de adviseur aan de consument is het uiteindelijke doel. De opleidingen variëren van wettelijke opleidingen (Wft) tot bovenwettelijke opleidingen en masterclasses, zoals Financiële Planning en Vermogensplanning. Vorig jaar fuseerde Dukers & Baelemans met Welten. Beide labels blijven onder eigen naam opereren, maar aan de achterkant wordt gewerkt vanuit één organisatie.