Dukers & Baelemans lanceert informatieplatform voor financieel adviseurs

20 maart 2017 Banken.nl 1 min. leestijd

Financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans lanceerde vorige week het informatieplatform adviesspecial.nl. Dit platform geeft financieel adviseurs inzicht in de gevolgen van de laatste maatregelen – zoals Schenkingsvrijstelling en Herziening Box 3, en voorziet ze van praktische (reken)voorbeelden, tips en aandachtspunten.

Artikelen op adviesspecial.nl zijn verdeeld over de thema’s particulier, woning, ondernemer en overig. Alle artikelen zijn voorzien van praktische (reken)voorbeelden, tips en aandachtspunten. De website bevat daarnaast tools voor het berekenen van de Schenkingsvrijstelling eigen woning, de Herziening Box 3 en de Uitfasering van het pensioen in eigen beheer. Naast een thematisch gerangschikt overzicht van wijzigingen bevat het platform interactieve tooling zoals omrekentabellen en stroomschema’s. Tot slot biedt de Adviesspecial een overzichtsweergave van de belangrijkste fiscale en sociale cijfers.

Adviesspecial - Dukers & Baelemans

Financieel professionals kunnen kosteloos gebruik maken van adviesspecial.nl. Met de Adviesspecial geeft Dukers & Baelemans een overzicht van maatregelen die in 2017 zijn ingegaan. Als adviesspecial.nl door adviseurs wordt gevonden is Dukers & Baelemans van plan het platform uit te breiden met meer content en interactieve tools.

Opleidingsinstituut Dukers & Baelemans richt zich op de persoonlijke groei van de financiële dienstverlener en de ontwikkeling van de financiële branche. Het bieden van toegevoegde waarde door de adviseur aan de consument is het uiteindelijke doel. De opleidingen variëren van wettelijke opleidingen (Wft) tot bovenwettelijke opleidingen en masterclasses, zoals Financiële Planning en Vermogensplanning. Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten.