Welten

Adres - en contactgegevens van Welten. Neem contact op met Welten via telefoon of email.
Welten - Contact | Banken.nl

Welten | Contact

Welten - Contact | Banken.nl
Adres- en contactgegevens van Welten. Neem contact op met Welten via telefoon of email.
Welten - Contact | Banken.nl

Welten | Contact

Hoofdkantoor:
Jan Smuldersstraat 22
5512 AZ Vessem
Nederland

Correspondentieadres
Postbus 1047
5512 ZG Vessem

Contactgegevens
Telefoon algemeen: 0497 - 59 48 00
Telefoon opleidingen: 0497 - 59 48 50

Welten - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Welten: een overzicht van Welten nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Welten | Banken.nl

Welten

Welten

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten is er om financieel dienstverleners te helpen effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden. Dat doen we met een in de markt unieke combinatie van diensten, waarmee we opdrachtgevers op diverse vlakken ondersteunen.

De Nieuwe Financieel Professional

Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke bekwaamheid besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed in onze opleidingsprogramma's.

Financiële opleidingen en incompany leeroplossingen

Via training en opleiding door ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans zorgen we ervoor dat onze professionals beslagen ten ijs komen en aan alle vakbekwaamheidseisen voldoen. Regelmatig worden rondom projecten en campagnes maatwerk leer- en trainingsprogramma's ontwikkeld, waaraan ook de workforce van onze opdrachtgever deelneemt.

Welten faciliteert de financiële sector in interim capaciteit en opleidingen. We zijn met ruim 600 financieel professionals actief voor alle topmerken in de financiële dienstverlening. Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke bekwaamheid besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed in onze opleidingsprogramma's.

Ons verhaal

Welten is in 1992 opgericht door Cees Welten als opleidingsinstituut voor de financiële sector. In 1995 heeft Welten zijn diensten uitgebreid met het inzetten van ervaren, gekwalificeerde financiële professionals. In 2014 is ook Dukers & Baelemans toegetreden en kreeg de huidige combinatie van diensten definitief vorm.

Bedrijfsinformatie van Welten: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Welten op Banken.nl.
Welten - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Welten | Bedrijfsinformatie

Welten Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Welten op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Welten - Social Media | Banken.nl

Welten | Social Media

Welten Nederland

Werken bij Welten: Kom meer te weten over een carrière bij Welten en ontdek hoe het is om voor Welten te werken.
Welten - Werken bij | Banken.nl

Welten | Werken bij

Bij Welten staat jouw ontwikkeling op één. Je werkt voor de grote merken in de financiële dienstverlening. Opdrachten worden toegesneden op jouw ambities, je doet ervaring op en bouwt aan je netwerk. Ondertussen doorloop je vakopleidingen binnen ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans. Als Interim Professional bij Welten krijg je een marktconform salaris en een auto van de zaak.

Kortom, ben jij er klaar voor om de regie over je carrière in eigen hand te nemen en jouw mogelijkheden in de financiële sector te gaan verkennen? Sluit je dan nu aan bij ons team van jonge en ambitieuze professionals!

Afwisselende opdrachten

Bij Welten is alles erop gericht om jonge professionals een vliegende start in hun carrière te geven. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We helpen je te ontdekken wat bij je past en geven je alle mogelijkheden om je talenten te ontplooien.

Jij bent de regisseur

Welten heeft een eigen opleidingsbedrijf met een volledig ingerichte campus. Je profiteert van een breed, altijd beschikbaar opleidingsaanbod, inclusief klassikale begeleiding en slimme e-learning tools. Ook de examinering verzorgen we op eigen locaties. Om deze redenen geloven wij dat je nergens beter aan je ontwikkeling kunt werken dan bij Welten.

Opleidingsmogelijkheden

Welten biedt je een brede kennismaking met het bank- en verzekeringswezen. Als professional van Welten ga je direct aan de slag in uiteenlopende rollen binnen de financiële dienstverlening. Onze opdrachtgevers zijn allemaal topmerken in de bancaire- en verzekeringsbranche. Je doet relevante ervaring op en bouwt aan je netwerk.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Of je nu instapt als trainee of ervaren medior, bij Welten werk je tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een salaris dat past bij je rol, een leaseauto en 25 vakantiedagen per jaar. Onze voorzieningen voor collega's zijn vastgelegd in een eigen cao, waarin ook aan je pensioen gedacht wordt.

Bekijk de vacatures bij Welten

Welten - Werken bij | Banken.nl

Welten |