Welten | Werken bij

Bij Welten staat jouw ontwikkeling op één. Je werkt voor de grote merken in de financiële dienstverlening. Opdrachten worden toegesneden op jouw ambities, je doet ervaring op en bouwt aan je netwerk. Ondertussen doorloop je vakopleidingen binnen ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans. Als Interim Professional bij Welten krijg je een marktconform salaris en een auto van de zaak.

Kortom, ben jij er klaar voor om de regie over je carrière in eigen hand te nemen en jouw mogelijkheden in de financiële sector te gaan verkennen? Sluit je dan nu aan bij ons team van jonge en ambitieuze professionals!

Afwisselende opdrachten

Bij Welten is alles erop gericht om jonge professionals een vliegende start in hun carrière te geven. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We helpen je te ontdekken wat bij je past en geven je alle mogelijkheden om je talenten te ontplooien.

Jij bent de regisseur

Welten heeft een eigen opleidingsbedrijf met een volledig ingerichte campus. Je profiteert van een breed, altijd beschikbaar opleidingsaanbod, inclusief klassikale begeleiding en slimme e-learning tools. Ook de examinering verzorgen we op eigen locaties. Om deze redenen geloven wij dat je nergens beter aan je ontwikkeling kunt werken dan bij Welten.

Opleidingsmogelijkheden

Welten biedt je een brede kennismaking met het bank- en verzekeringswezen. Als professional van Welten ga je direct aan de slag in uiteenlopende rollen binnen de financiële dienstverlening. Onze opdrachtgevers zijn allemaal topmerken in de bancaire- en verzekeringsbranche. Je doet relevante ervaring op en bouwt aan je netwerk.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Of je nu instapt als trainee of ervaren medior, bij Welten werk je tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een salaris dat past bij je rol, een leaseauto en 25 vakantiedagen per jaar. Onze voorzieningen voor collega's zijn vastgelegd in een eigen cao, waarin ook aan je pensioen gedacht wordt.

Bekijk de vacatures bij Welten

Welten | Nieuws