Hypotheek Award nominaties: RegioBank, Obvion en BLG

09 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

RegioBank, Obvion en BLG Wonen zijn genomineerd voor de Hypotheek Award 2015 in de categorie 'Beste Beheer'. In de categorie "Beste Advies" zijn ING, De Hypotheekshop en de Onafhankelijk Financieel Adviseur genomineerd. Winnaars worden op 11 februari 2015 bekendgemaakt tijdens het 24e Hypotheken Event in Almere. Vorig jaar won RegioBank deze consumentenprijs.

Hypotheken Awards

De Hypotheken Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en IIR. GfK deed onderzoek onder consumenten naar tevredenheid en de Net Promoter Score. Deze score toont aan in welke mate klanten hun hypotheekverstrekker zullen aanbevelen aan vrienden. Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is een ranglijst opgesteld. De beste drie zijn genomineerd. Tijdens het event wordt de winnaar bekendgemaakt, alsook de aanbieder die de meeste vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van afgelopen jaren.

Hypotheken Event 2015

Award voor 'Beste Beheer'

Voor de categorie 'Beste Beheer' ondervroeg GfK bestaande klanten van 18 verschillende aanbieders naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker. In deze categorie zijn RegioBank, Obvion en BLG Wonen zijn genomineerd.

Award voor 'Beste Advies'

Het onderzoek voor de categorie 'Beste Advies' wordt over 2 weken afgerond. Voor dit onderzoek ondervroeg GfK consumenten die in 2014 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek. Ook voor deze categorie worden genomineerden en een winnaar verkozen.

De volgende bedrijven zijn genomineerd voor 'Beste Advies' 2015:
- Onafhankelijk Financieel Adviseur
- De Hypotheekshop
- ING