ING biedt overzicht in wirwar van digitale passen in Apple Wallet

02 januari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eén betaalpas voor de eigen rekening, één voor de gezinsrekening en één (of meerdere) creditcards - met zoveel opties loop je de kans dat je vanuit de verkeerde rekening betaalt. Om corrigerende (en vermoeiende) overboekingen te voorkomen heeft ING binnen zijn Apple Wallet een nieuwe functie toegevoegd.

Het is voor klanten van de bank sinds kort namelijk mogelijk om hun verschillende digitale betaalpassen te onderscheiden in hun Apple wallet. Op elke digitale betaalpas kunnen klanten een icoontje plaatsen om de gewenste betaalrekening makkelijk te herkennen.

Vooral handig voor klanten die over meerdere ING-betaalpassen beschikken. Bijvoorbeeld het twee poppetjes icoon voor het herkennen van de betaalpas van de gezamenlijke rekening, een ster of hartje voor de favoriete betaalpas of het kantoortje voor de zakelijke betaalpas.

ING biedt overzicht in wirwar van digitale passen in Apple Wallet

“Door het toevoegen van een icoon aan de betaalpas, kunnen klanten hun betaalpassen eenvoudig onderscheiden en kunnen zij snel de gewenste mobiele betaalpas selecteren”, aldus de oranjebank. “Dat helpt bij het nog makkelijker maken van mobiel betalen met de ING Betaalpas.”