Met partnership Hootsuite breidt Cognito social media-ondersteuning uit

06 december 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Cognito Media en Hootsuite gaan de krachten bundelen. De samenwerking biedt Cognito nieuwe mogelijkheden om zijn cliënten te ondersteunen om een “optimaal resultaat uit hun sociale media kanalen te behalen”.

Op het social media platform van Hootsuite kunnen bedrijven al hun sociale media-kanalen beheren. Daarnaast levert het platform ook gedetailleerde rapportages over het engagement, waardoor bedrijven hun social media-strategieën kunnen bijsturen om een maximale impact te maken.

Het Amsterdamse team van Cognito is de afgelopen tijd door Hootsuite getraind om het technologieplatform efficiënt te implementeren bij bedrijven, te onderhouden en te voorzien van content.

Met partnership Hootsuite breidt Cognito social media-ondersteuning uit

Overigens heeft het partnership niet alleen betrekking tot het Nederlandse kantoor van het PR- en marketingbureau; ook het Cognito-kantoor in Düsseldorf maakt deel uit van de samenwerking.

“Social media is een belangrijke tool in de communicatie van organisaties”, benadrukt Managing Director Chris Peters. “Naast support op de zakelijke accounts zien we de vraag naar het positioneren van persoonlijke accounts toenemen.”

Wat Peters betreft logisch. “Het bereik van persoonlijke accounts is veel groter door de huidige algoritmes. En effectiever, want de persoon geeft een organisatie een gezicht."