Chris Peters volgt Richard Neve op als Managing Director bij Cognito

24 mei 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Cognito Media heeft bekendgemaakt dat Chris Peters toetreedt als Managing Director. Peters zal bij het PR- en communicatiebureau het stokje overnemen van Richard Neve, die het Amsterdamse kantoor samen met Jan Jaap Omvlee in 2017 oprichtte.

Peters zal bij de Amsterdamse afdeling van Cognito de leiding krijgen over het 15-koppige team, met als doel het bureau in Nederland verder op de kaart te zetten en te laten groeien als Europese hub voor het internationale netwerk. De kersverse Managing Director werkte in het verleden bij de PR-bureaus Glasnost en Grayling, en aan de klantzijde bij Payconiq.

“Richard en Jan Jaap hebben de afgelopen jaren een veelzijdig bureau gerealiseerd en een ontzettend getalenteerd en divers team opgebouwd”, legt Peters uit. “Naast de fijne klik bleek er sprake van een zeer goede match op het gebied van visie en ambitie. Ik kijk er naar uit om het Amsterdamse team te versterken en Cognito Media naar een nieuw niveau te brengen.”

Chris Peters en Richard Neve

Het stokje overgeven

Richard Neve blijft als Executive Creative Director betrokken bij het PR- en communicatiebureau. In zijn nieuwe rol zal hij zich vooral toeleggen op de internationale projecten.

Neve legt uit dat hij het stokje met een goed gevoel overdraagt. “Met een decennium aan ervaring kent Chris niet alleen de kneepjes van het vak, hij heeft ook het zakelijk inzicht dat nodig is voor de volgende fase in de groei van Cognito Media.”

“We zijn ervan overtuigd dat we met Chris een verantwoorde groei gaan verwezenlijken en tegelijkertijd het serviceniveau dat klanten van ons gewend zijn kunnen blijven waarborgen”, aldus de vertrekkend Managing Director.