Ruth Post benoemd tot Hoofd Compliance InsingerGilissen

03 oktober 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

InsingerGilissen heeft zijn management team versterkt met de benoeming van Ruth Post als Hoofd Compliance.

Ruth komt over van LeasePlan, waar ze de afgelopen acht jaar onder meer als Chief Compliance Officer verantwoordelijk was voor het wereldwijd versterken van de compliance functie.  Daarvoor was ze werkzaam bij APG, waar ze als Group Compliance Officer mede verantwoordelijk was voor het versterken van de compliance organisatie, onder andere door de ontwikkeling en implementatie van een compliance risk management systeem.

De kersverse Hoofd Compliance van InsingerGilissen (onderdeel van Quintet Private Bank) begon haar carrière als trainee bij de rijksoverheid en maakte na enkele jaren bij het ministerie van Justitie de overstap naar De Nederlandsche Bank waar zij toezicht hield op financiële instellingen.

Ruth Post benoemd tot Hoofd Compliance InsingerGilissen

“Wij zijn bijzonder blij Ruth Post te mogen verwelkomen als ons nieuwe Hoofd Compliance InsingerGilissen”, legt Simon Spilsbury (Group Chief Compliance Officer van Quintet) ui. “Ruth is zeer kundig en ervaren in het anticiperen op de alsmaar wijzigende eisen binnen het financiële landschap.”

“Ruth is in haar carrière een rolmodel voor haar teams gebleken”, voegt InsingerGilissen-CEO Frank Koster toe. “Die een prettige en persoonlijke werkomgeving creëert en steeds weer in staat is om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. Mede hierom past Ruth heel goed binnen het InsingerGilissen team. Wij wensen Ruth veel succes.”