InsingerGilissen

InsingerGilissen is een private bank met een historie van bijna 250 jaar, die persoonlijk cliëntcontact en breed financieel advies biedt aan vermogende particulieren en families, ondernemers, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. Ook verlenen we specifieke diensten aan zelfstandig vermogensbeheerders.

We bieden particuliere cliënten, naast onafhankelijk vermogensbeheer en beleggingsadvies, een breed palet aan private banking producten en diensten. Private banking bij InsingerGilissen betekent in de eerste plaats persoonlijke aandacht en advies op maat om het beste uit het vermogen te halen.

Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit asset management, asset consulting en investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treden we op als depotbank, onder het label InsingerGilissen Services.

InsingerGilissen heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Het is onderdeel van Quintet Private Bank (Europe) S.A., een Europese private banking groep.

Onderscheidend

Als private bank voor mensen die anders naar de wereld kijken, werkt InsingerGilissen samen met haar cliënten om hen te helpen investeren in het leven dat zij voor zichzelf en hun gezin willen, door inzicht te geven en kansen te bieden - waarbij hun welzijn altijd op de eerste plaats komt.

We onderscheiden ons door onze service en de persoonlijke benadering. De betrokken relatiemanagers die de tijd nemen voor hun cliënten en een geïntegreerde kijk op de persoon achter het vermogen hebben, met een langetermijnblik. Empathie, deskundigheid en tijd staan voorop. InsingerGilissen’s cliënten ervaren de nabijheid en de diepgeworteldheid in de Nederlandse markt, gebaseerd op hoogwaardige persoonlijke dienstverlening.

Beste Private Bank

De dienstverlening van InsingerGilissen wordt door zowel cliënten als vakjury's zeer goed gewaardeerd. We zijn al verschillende jaren als winnaar uitgeroepen van de publieksprijs IEX Gouden Stier ‘Beste Private Bank van Nederland’. Ook moederbedrijf Quintet Private Bank mocht zich bij de Citywealth International Financial Centre Awards 'Private Bank of the Year - Europe' noemen en kreeg diverse eervolle internationale aanbevelingen.

Verantwoord en duurzaam

Als ondertekenaar van de United Nations Principles for Responsible Investment zijn alle beleggingen verantwoord. Bij Vermogensbeheer is er bijvoorbeeld de keuze uit twee portefeuilles: Verantwoord en Duurzaam. Deze portefeuilles worden door de beleggingsexperts van InsingerGilissen beheerd via een fondsstructuur en afgestemd op het risicoprofiel van de cliënt. In de portefeuille Verantwoord kunnen alternatieve beleggingen worden opgenomen. Ook is er de mogelijkheid voor een portefeuille op maat. Bij alle beleggingen is er een breed beleggingsassortiment, een goede spreiding en een onafhankelijk beleggingsbeleid.

Voor meer informatie over InsingerGilissen en Private Banking, zie website InsingerGilissen.

InsingerGilissen | Nieuws