Rabobank verlengt RvC-voorzitterschap Marjan Trompetter

02 oktober 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Algemene Ledenraad van Rabobank heeft Marjan Trompetter herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen, in de functie van voorzitter, voor een termijn van twee jaar.

Trompetter volgde in september 2021 Ron Teerlink op als voorzitter van de RvC. Ze is al sinds 2008 verbonden aan de Rabobank en trad in 2015 toe tot de RvC als vicevoorzitter.

De herbenoemde voorzitter is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en heeft zich in het verleden onder meer beziggehouden met transformatievraagstukken gericht op kwaliteitsverbetering bij grote internationale ondernemingen.

Rabobank verlengt RvC-voorzitterschap Marjan Trompetter

Overigens heeft Gert-Jan van de Akker in dezelfde vergadering bekendgemaakt zijn plek in de RvC vanwege privé redenen neer te leggen. Van den Akker was lid van de Raad van Commissarissen sinds 2021.   

“Als raad van commissarissen danken we Gert-Jan hartelijk voor zijn inzet en waardevolle bijdrage”, legt Trompetter uit. “Zijn brede internationale kennis en ervaring in de Food en Agri hebben de koers van Rabobank versterkt. We hebben als raad van commissarissen zijn scherpe inbreng en realiteitszin zeer gewaardeerd en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”