Evi van Lanschot zet volgende stap met Evi Pensioen

28 augustus 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Evi van Lanschot betreedt de intermediaire markt voor pensioenbeleggen. Met het zogeheten Evi Pensioen kunnen onafhankelijke financieel adviseurs de pensioenoplossingen van Evi rechtstreeks aanbieden aan hun klanten. Het pensioenproduct is inclusief kennis- en dienstverlening van Evi-professionals op het gebied van pensioenbeleggen in de derde pijler.

“De toenemende individualisering van de Nederlandse pensioenmarkt vraagt van steeds meer mensen dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun pensioen”, start Chris Zegers (Managing Director bij Evi van Lanschot) zijn uitleg. “Om dat op een solide manier te regelen, is goede informatie en helder advies belangrijk. Evi ziet daarin een sleutelrol weggelegd voor onafhankelijke financieel adviseurs bij het adviseren van zowel zzp'ers als ondernemers.”

Zegers stipt daarnaast aan dat Evi als gespecialiseerde online beleggingsdienstverlener klanten van onafhankelijk financieel adviseurs de mogelijkheid biedt om op basis van hun specifieke situatie invulling te geven aan hun toekomstplannen.

Evi van Lanschot lanceert Evi Pensioen

“Hierbij bieden niet alleen digitale tools, maar helpen we de klant ook bij het afsluiten van het product. Zo kan de adviseur zich richten op een persoonlijk pensioenadvies aan de klant, met alle aandacht die daarbij nodig is”, aldus Zegers.

Evi van Lanschot legt uit dat een team van Evi-accountmanagers klaarstaat om onafhankelijke financieel adviseurs te ondersteunen als dat nodig is.

Daarnaast is er een Evi-klantenserviceteam beschikbaar om de klanten van de financieel adviseur persoonlijk te helpen bij de onboarding en overige vragen. Het is hierbij de bedoeling dat de dienstverlening adviseurs de ruimte moet geven om zich hoofdzakelijk te concentreren op de relatie met de klant en het geven van financieel advies, terwijl Evi de administratie en het proces regelt.

Meer pensioengerelateerd nieuws is te vinden op de pensioen-themapagina van banken.nl.