Evi van Lanschot

Over Evi

Evi van Lanschot is een jonge vrouwelijke telg uit een goed nest. Ze onderscheidt zich sterk met haar frisse onbevangenheid en vrouwelijke kijk op zaken. Ondertussen weet ze wel heel goed hoe de wereld in elkaar steekt.

Evi vindt dat geld geen bron van onrust of zorgen mag zijn. Evi vindt het belangrijk dat geld op een prettige manier uitgroeit tot een vermogen, zonder de angst van een onvoorspelbare rollercoaster.

Ze begeleidt niet alleen online bij het bepalen en behalen van uw doelen maar zorgt er ook voor dat u het meeste uit uw vermogen haalt zonder zorgen en gedoe; ze neemt u werk uit handen en houdt u waar nodig bij de les.

Als het even moeilijk wordt prikkelt ze dus ook om vol te houden en staat u bij waar dat nodig is, om vooral dat streven naar financiële onafhankelijkheid niet los te laten.

Evi biedt u verschillende mogelijkheden om uw geld te beleggen. Wij kunnen u alle werk uit handen nemen met Evi Beheer, Evi Doelbeleggen, Evi Pensioen en Evi4Kids. Belegt u liever zelf? Dat kan via Evi Advies, met Evi als uw beleggingscoach. Naast beleggen kunt u bij Evi ook sparen. Wilt u bekijken wat het beste bij u past? Doe dan Keuzehulp.

Ondersteund door de gedegen kennis van Van Lanschot Private Banking neemt ze gewogen beslissingen. In haar werkwijze geeft Evi de voorkeur aan een duurzaam rendement op lange termijn boven een onzeker rendement op korte termijn.

Over Van Lanschot

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Kempen. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland €1,5 miljard aan vermogen toevertrouwd. De basis van de dienstverlening van Evi is online maar als u dat wenst staat er een team van specialisten voor u klaar.

Van Lanschot Kempen is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, opgericht in 1737. Van Lanschot Kempen is actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking en is gericht op het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten. Van Lanschot Kempen heeft ruim € 72 miljard aan toevertrouwd vermogen en heeft kantoren in Nederland, België en Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Via Evi kunt u bij Van Lanschot Private Banking ook terecht voor specialistische dienstverlening, denk daarbij bijvoorbeeld aan dienstverlening voor ondernemers of medici. Bij Van Lanschot Chabot kunt u terecht voor verzekeringen.

Duurzaam en integer

Onze klanten moeten ervan op aan kunnen dat we hun vermogen op een integere en betrouwbare manier voor hen beheren. Voordat wij hun geld beleggen in bedrijven, screenen wij die bedrijven op duurzaamheid. En als een bedrijf niet bereid is om aan onze criteria te voldoen dan sluiten we ze uit. Er zijn diverse externe organisaties die erop toezien dat Van Lanschot zich aan haar verantwoorde bankbeleid houdt. Een voorbeeld daarvan is Forum Ethibel, zij hebben ons opnieuw een Ethibel certificaat uitgereikt, zowel voor de bank als voor de asset manager Kempen. Wat zij vooral controleren is of wij het beleid ook toepassen. Daarnaast plaatst Systainalytics, een onderzoeksbureau dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven op duurzaamheid screent, ons in de wereldtop.

Vertrouwd en veilig

Van Lanschot staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. Op uw Evi Beleggingsrekening houden wij geen direct opvraagbaar geld (liquiditeiten) aan. Op deze rekening is uw vermogen dus volledig belegd. Met een beleggersrekening geeft u in feite uw belegging in bewaring bij de bank. Uw beleggingen zijn op uw naam geregistreerd. Omdat uw beleggingen op uw naam zijn geregistreerd ontstaat er geen probleem als de bank failliet zou gaan. De beleggingen vallen immers niet binnen de boedel van de bank maar zijn van u. Op uw Evi Spaarrekening kunt u wel liquiditeiten aanhouden. 

Van Lanschot stelt soliditeit en stabiliteit voorop. Daarom heeft zij een overzichtelijke kredietportefeuille en heeft haar eigen beleggingsportefeuille een laag risico. Van Lanschot houdt relatief veel kapitaal aan ten opzichte van de omvang van de gehele balans om aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Van Lanschot houdt adequate kapitaalbuffers aan. Onafhankelijke credit ratings bevestigen het solide profiel van de bank. Meer weten? Lees meer over het profiel van Van Lanschot.

Van Lanschot Bankiers valt onder het depositogarantie- en beleggerscompensatiestelsel. Dit betekent dat u bij een faillissement van Van Lanschot Bankiers mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding tot een bepaald maximum. Niet ieder (rechts)persoon of vordering komt in aanmerking voor een vergoeding. Lees meer over de garantiestelsels.

Evi van Lanschot | Nieuws