SNS noemt evenement ‘Kom op de bank bij SNS’ succes

21 april 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

“Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar droom je van? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat die dromen worden waargemaakt?” Het waren de vragen die centraal stonden bij het evenement ‘Kom op de bank bij SNS’. Vragen die voorbijgangers konden bespreken met groeicoaches van SNS op een supersize bank op station Utrecht Centraal.

Als aandenken ontvingen de bezoekers een persoonlijk kunstwerk van hun financiële droom én een voucher voor een “verdiepend groeigesprek” in één van de tweehonderd SNS-filialen. De bank stelt namelijk dat alleen de juiste aandacht leidt tot persoonlijke groei.

Gedurende het event stonden niet alleen groeicoaches klaar om in gesprek te gaan met voorbijgangers over hun financiële toekomst, maar werden er ook speciale ‘Interview Specials’ gehouden.

SNS noemt evenement ‘Kom op de bank bij SNS’ succes

Presentator Gaülli Stam ging daarbij met sprekers – waaronder Janneke Willemse (auteur ‘Blondjes Beleggen Beter) en Défano Holwijn (rapper en presentator) in gesprek over verschillende financiële thema’s, waaronder geld, beleggen, financiële dromen, groeien, doelen en belemmeringen. Bezoekers konden vanaf de supersize bank meeluisteren en kregen tevens de kans om vragen te stellen.

Doelstelling van SNS met het evenement was om aan heel Nederland te laten dat de mens bij de bank op de eerste plek wordt gezet. “Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste aandacht leidt tot persoonlijke groei”, legt SNS-directeur Angela Eijlander uit. “Daarom houden wij onze winkels open, zodat we op een persoonlijke manier aandacht kunnen geven aan iemand zijn of haar vragen.”