Hiltermann Lease Group sleept Outvies Securitisation Award 2023 in de wacht

19 april 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De jaarlijkse Securitisation Award is dit jaar naar Hiltermann Lease Group gegaan. De prijs werd uitgereikt tijdens de traditionele grote finale van het jaarlijkse Securitisation Event van Outvie in Amsterdam.

De Securitisation Award – een initiatief van Outvie en de Dutch Securitisation Association – erkent een “uitmuntende prestatie, transactie, initiatief of organisatie” die in het afgelopen jaar een “significant positieve bijdrage” heeft geleverd aan de Nederlandse securitisatiemarkt.

De onafhankelijke jury – bestaande uit senior professionals uit de markt zelf – nomineerde dit jaar drie kandidaten: Hiltermann Lease Group, Citi en Domivest. Na een pitch tijdens het evenement was het aan de 260 bezoekers van het evenement om via een populaire vote de winnaar aan te wijzen.

Hiltermann Lease Group sleept Outvies Securitisation Award 2023 in de wacht

De keuze zou uiteindelijk op de Hiltermann Lease Group vallen. Het was Willem Reddingius (Structured Finance Manager) die namens Hiltermann Lease Group de prijs in ontvangst nam.

“Wij zijn vereerd met het winnen van de Securitisation Award – de prijs vormt echt de kers op de taart van een geweldige reis die onze organisatie het afgelopen jaar heeft gemaakt. Onze speciale dank gaat uit naar eenieder die dit mogelijk heeft gemaakt.”