Outvie

De meest recente stand van zaken uit uw vakgebied 

Vertrouw op Outvie als kennis- en netwerkorganisatie: met specifieke conferenties en trainingen bieden we u zakelijke informatie. Dé basis voor nieuwe oplossingen en (persoonlijke) ontwikkelingen in uw organisatie.

Ervaring met vakkennis 

Wat speelt er zich af in de kopgroep van uw sector? Blijf op de hoogte en zorg zelf voor innoverende oplossingen: Outvie houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

Door onderzoek precies wat u nodig hebt 

Hoe bepalen we de inhoud van de congressen? Door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties.

Onafhankelijke kennisbron 

Kies voor de objectiviteit van Outvie: de autonome structuur op basis van eigen marktonderzoek maakt ons tot een onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie – los van commerciële belangengroepen.

Gewaardeerd door koplopers 

Het profiel van de Outvie-deelnemer: een hoogopgeleide beslisser, actief op strategische posities in het bedrijfsleven of de overheid. Hij of zij waardeert onze trainingen en conferenties om de:

  • inhoudelijke diepgang
  • praktijkgerichte oplossingen
  • interactiviteit

Neem zelf ook deel en overleg met koplopers uit uw vakgebied: uw netwerkmoment bij uitstek om kennis en contacten te verzamelen.

Officieel erkend opleidingsinstituut 

Outvie is CEDEO erkend en geeft opleidingspunten uit voor: het Actuarieel Genootschap, NBA, NOREA, SKO en de VSO/PO-punten voor advocaten. Verder is Outvie geaccrediteerd door APMG voor het geven van opleidingen op het gebied van COBIT, AGILE Projectmanagement, Lean IT en BiSL.

InCompany 

Met een InCompany traject stemt Outvie de leerinhoud precies af op de behoeften van uw organisatie. Haal toptrainers in huis om uw medewerkers doelgericht te informeren en te inspireren. Onze CEDEO-erkenning is uw kwaliteitsgarantie: meer dan 80% klantentevredenheid. Ook voor u ontwikkelen we graag een individuele aanpak: vraag nu naar uw training!

Outvie | Nieuws