ING benoemt Amin Mansour tot Vice Chairman Wholesale Banking

17 april 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amin Mansour is de nieuwe Vice Chairman van de Wholesale Banking-afdeling van ING. In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en versterken van de klantrelaties.

Mansour heeft meer dan dertig jaar ervaring in senior managementfuncties in internationaal en investment banking. Hij begon zijn carrière bij ABN AMRO en stapte later onder meer over naar Rabobank. In 2007 begon hij bij ING.

In de vijftien jaar dat Mansour voor de oranjebank heeft gewerkt heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder als Managing Director, European Sector Head FMCG & Diversified Corporates, Global Head of Sustainability (ad interim) en recentelijk als Global Head of Strategic Products.

Amin Mansour, Vice Chairman, Wholesale Banking – ING

 "ING is zeer goed gepositioneerd om onze klanten te helpen”, legt Mansour uit. “Met name op het gebied van duurzaamheid en sector kennis. Ik ben erg enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en ons uitgebreide internationale netwerk in te zetten om de juiste mix van financiële oplossingen aan onze klanten te leveren."