Samenwerking moet leiden tot kwaliteitsinjectie in Nederlandse financiële dienstverlening

30 november 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Opleider Dukers & Baelemans en serviceprovider NNEK KENNIS gaan samen financieel adviseurs opleiden.

Met de samenwerking breidt NEKK KENNIS – een platform met marketing-, compliance en beleggingsondersteuning voor onafhankelijke financieel adviseurs – zijn dienstverlening uit met kortingen op wettelijke en bovenwettelijke opleidingen.

Commercieel directeur Michiel van Vugt legt uit dat NEKK KENNIS al jarenlang samenwerkt met adviseurs door kennis te verzamelen en te delen met hen. Kennis die volgens Van Vugt het doelt heeft om adviseurs “nog beter in staat te stellen” meer advies te geven over de toekomst van de klant.

“We zien dat adviseurs steeds meer advies geven over de toekomst van de klant. Het aantal lijfrentebeleggingsrekeningen neemt snel toe. Een samenwerking met Dukers & Baelemans is voor ons een logisch stap in het uitbreiden van onze ondersteuning doordat we adviseurs ook helpen vakbekwaam te worden of te blijven in een aantrekkelijke digitale leeromgeving.”

Samenwerking moet leiden tot kwaliteitsinjectie in Nederlandse financiële dienstverlening

Waarde toevoegen

“Onze missies zijn dezelfde”, vult Mark Boskamp zijn collega aan. De directeur van Dukers & Baelemans (onderdeel van Welten Group) benadrukt dat beide bedrijven de ‘most trusted advisior’ willen ondersteunen bij de uitoefening van het adviestaak. “Zo voegen we waarde toe aan de kwaliteit van financiële dienstverlening in Nederland."

“Waar NNEK KENNIS dé partner is voor adviseurs in vermogensadvisering en begeleiding, zijn we heel enthousiast dat we adviseurs helpen met het bevorderen van de wettelijke en bovenwettelijke vakbekwaamheid. Door het bundelen van onze inzet kunnen we op termijn ook opleidingsspecials, podcasts, bootcamps en webinars ontwikkelen die adequaat inspelen op trends, ontwikkelingen en actualiteit."