EY en Van Lanschot Kempen gaan samen Entrepreneur Of The Year Awards organiseren

17 juni 2022 Banken.nl 1 min. leestijd

Van Lanschot Kempen en accountants- en adviesorganisatie EY gaan de samenwerking aan met de organisatie van de jaarlijkse EY Entrepreneur Of the Year Awards. De awarduitreiking wordt door velen gezien als een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.

De private bank hoopt middels de samenwerking het belang van ondernemers voor Nederland verder te ondersteunen en kundig ondernemerschap aan te moedigen. Van Lanschot Kempen zal actief bijdragen aan de organisatie van het complete Entrepreneur Of The year-Programma: de jaarlijkse verkiezing, de Alumni Business Club-bijeenkomsten, de jurydag en de finale.

De EY Entrepreneur Of The Year awards zijn al meer dan dertig jaar een begrip in ruim zestig landen. De award is bedoeld om vernieuwd ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten. Op die manier hoopt EY – en Van Lanschot Kempen nu dus ook – ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen

EY en Van Lanschot Kempen gaan samen Entrepreneur Of The Year Awards organiseren

Stimuleren en ondersteunen

“Ondernemen zit in het DNA van Van Lanschot Kempen”, legt Richard Bruens (lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor alle Client management & Origination activiteiten) uit. “Als organisatie begrijpen we de essentiële rol en toegevoegde waarde die vernieuwende ondernemers hebben voor de Nederlandse economie.”

“Wij hebben jarenlange ervaring in het persoonlijk adviseren van talentvolle ondernemers in de verschillende fases van hun bedrijf; wij begrijpen de vragen en wensen die bij hen spelen. Met deze samenwerking voor de EY Entrepreneur Of The Year willen wij een bijdrage leveren aan het creëren van een breder draagvlak voor het belang van ondernemers en hen ondersteunen en stimuleren in hun bedrijfsvoering”, aldus Bruens.