EY

Als grondlegger van de professionele dienstverlening in Nederland zetten wij onszelf en ons vakmanschap in voor onze klanten en de maatschappij. We willen een vernieuwende partner zijn die de grote economische en maatschappelijke bedrijvigheid van deze tijd op een vertrouwde én eigentijdse manier mogelijk maakt.

Wij zetten onze vier geïntegreerde servicelines – Assurance, Consulting, Strategy en Transactions, en Tax – en onze diepgaande kennis van de verschillende sectoren in om onze klanten te helpen inspelen op nieuwe kansen, met inschatting van de risico's die gepaard gaan met verantwoordelijke groei. Dankzij onze uitstekend presterende, multidisciplinaire teams kunnen onze klanten aan de wettelijke vereisten voldoen, hun investeerders op de hoogte houden en tegemoetkomen aan de wensen van hun stakeholders.

Building a better working world

Bij EY zetten we ons in voor “Building a better working world”. Onze adviezen en dienstverlening helpen vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. Wij ontwikkelen uitstekende leiders die er samen voor zorgen dat we onze beloften aan al onze stakeholders nakomen. Zo spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een beter werkende wereld voor onze mensen, onze klanten en de gemeenschap.

Duurzaamheid & Transformatie in de financiële sector

Juist nu zal de financiële sector meer dan ooit gebruik moeten maken van de kracht van technologie om te transformeren en te groeien en tegelijkertijd te voldoen aan de toekomstige verwachtingen van de klant. Wij weten als geen ander dat je eerst moet luisteren en dan pas kunt transformeren en zijn benieuwd naar uw verhaal. Daarnaast staan wij klaar uw duurzaamheidsdoelstellingen hard te maken, zodat u klaar bent voor de toekomst. Benieuwd hoe? Lees de inzichten van en kom in contact met onze praktijkexperts op Financial Services – Our latest thinking | EY - Netherlands

EY | Nieuws