ASN Bank steunt duurzame actie Zet Scouting in de Zon

30 mei 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ASN Bank steunt milieuorganisatie Milieu & Natuur, een organisatie die zich inzet voor meer zonne-energie in Nederland, met de actie Zet Scouting in de Zon. Hierbij kunnen drie scoutinggroepen gratis zonnepanelen winnen.

Goed voorbeeld

Scoutinggroepen kunnen door middel van zonnepanelen een goed voorbeeld stellen voor kinderen en hun ouders. En doordat ze duurzamer werken, zullen de energiekosten verminderen.

Alle deelnemers kunnen zich vanaf 26 september presenteren op een website, die speciaal voor de actie opgezet is. Voorwaarde is dat het dak geschikt is voor zonnepanelen. Tot 31 oktober kan men stemmen op hun favoriete scoutinggroep, waarna op 1 november de winnaars bekend worden gemaakt. Drie groepen vallen hierbij in de prijzen, en winnen 6, 8 of 10 zonnepanelen.

ASN Bank - Zet Scouting in de Zon

Het land in

ASN Bank vindt het belangrijk dat meer mensen stilstaan bij duurzaamheid. Daarom gaat de bank het land in om mensen hier bewuster van te maken, en deze actie past goed bij hun visie. Directeur Jeroen Jansen zal met klanten en gasten in gesprek gaan over actuele thema’s betreffende duurzaamheid, onder de titels ASN Live en ASN Live – In debat.

Afgelopen woensdag trapte de duurzame bank af en bezocht de groenste stad van Nederland: Nijmegen. Hier werd speciale aandacht besteed aan duurzaamheid in de textielsector. Presentator en schrijver Leon Verdonschot ging hierbij in gesprek met Marieke Eyskoot van Talking Dress, en een vertegenwoordiger uit de kledingindustrie.