ASN Bank gaat land in voor dialoog over duurzaamheid

08 mei 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

De ASN Bank gaat het land in. De bank wil haar klanten en andere betrokkenen de gelegenheid te geven mee te denken over een rechtvaardige, duurzame samenleving. Zij bezoekt daarom verschillende plaatsen in Nederland. Nijmegen is een koploper op het gebied van duurzaamheid volgens de bank en is mede daarom de eerste stad die de ASN Bank bezoekt. Dat gebeurt op 28 mei 2014.

In gesprek met klanten en gasten

Dat doet de ASN Bank onder de titels ASN Live en ASN Live – In Debat. Tijdens de bijeenkomst in Nijmegen gaat directeur Jeroen Jansen met klanten en gasten in gesprek over actuele thema’s. Hoe beïnvloeden deze ons dagelijks leven, welke verantwoordelijkheid nemen bedrijven en wat is de rol die de ASN Bank hierin kan spelen?

ASN Bank gaat land in voor dialoog over duurzaamheid

ASN Live

ASN Live is een talkshow. Elke keer krijgt één thema extra aandacht, bijvoorbeeld de kledingindustrie of het klimaat. ASN Live – In Debat besteedt aandacht aan één onderwerp en is een debat tussen experts. In september organiseert de ASN Bank een debat over de rol die de ASN Bank in de zorg kan spelen. Zowel ASN Live als ASN Live – In Debat zijn een opmaat naar de publieksdag die de ASN Bank in oktober organiseert. De onderwerpen die in Nijmegen en andere plaatsen aan bod komen, spelen ook een rol op deze dag.

Duurzame kleding

ASN Live Nijmegen besteedt speciaal aandacht aan duurzaamheid in de textielsector. Presentator Leon Verdonschot gaat hierover in gesprek met Marieke Eyskoot (Talking Dress) en een vertegenwoordiger uit de kledingindustrie.

Intensiveren dialoog

ASN Live is onderdeel van de dialoog die de ASN Bank met haar klanten voert. De bank wil langs alle beschikbare kanalen (van telefoon tot social media) in contact blijven - en dit intensiveren- met haar klanten en andere betrokkenen.