Payam Djavdan van ING genomineerd voor The Other Manager 2018

19 november 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Payam Djavdan is één van de grondleggers van agile werken binnen ING in Nederland. Momenteel bekleedt hij bij de bank de functie Global Head of One Agile Way of Working. Djavdan is door diversiteitscollectief The Other Network genomineerd voor de titel The Other Manager 2018.

Djavdan is oorspronkelijk afkomstig uit Iran, van waaruit hij op 19-jarige leeftijd moest vluchten. Na een omzwerving in buurland Pakistan kwam hij uiteindelijk uit in Nederland. Daar maakte hij zich in slechts drie maanden tijd de taal meester, waarna hij Lucht- en Ruimtevaarttechniek ging studeren aan de TU Delft. Via de Postbank belandde hij uiteindelijk bij ING, waar hij één van de grondleggers werd van agile werken binnen de bank.Payam Djavdan van ING genomineerd voor The Other Manager 2018

Djavdan is genomineerd voor de titel The Other Manager 2018. Dat is een uitverkiezing van het collectief The Other Network. The Other Network is opgericht als platform voor multiculturele ondernemers en is inmiddels uitgegroeid tot een businessclub voor multiculturele zakelijke professionals.

1 december

Op 1 december wordt duidelijk wie de winnaar wordt, tijdens een gala-avond in Huis ter Duin in Noordwijk. Djavdan neemt het die avond op tegen twee andere gegadigden, Mohamed el Koubai van Unilever en Nabeel Siddiqie van Deloitte. Tot en met 30 november kunnen mensen stemmen via internet. Op de avond zelf worden daar nog een jurystem en een publieksstem aan toegevoegd.