Evi van Lanschot vijf jaar oud

18 september 2018 Banken.nl 2 min. leestijd

Beleggers-app Evi van Lanschot is gisteren vijf jaar oud geworden. De app werd geïntroduceerd met het doel om beleggen laagdrempelig en toegankelijk te maken voor iedereen. In vijf jaar tijd heeft de app een klantenschare van 25.000 mensen opgebouwd, met een totaal toevertrouwd vermogen van €1,5 miljard.

Met de introductie van beleggers-app Evi van Lanschot stuurde Van Lanschot een nieuwe koers in. De bank die altijd alleen beschikbaar was voor zeer vermogenden werd onder het motto ‘Iedereen verdient Evi’ opeens toegankelijk voor grote groepen nieuwe mensen. Inmiddels is het mogelijk om al voor een bedrag van €1.000 in te stappen bij Evi. Het gemak van Evi leverde inmiddels zelfst twee Gouden Stieren op, een bekende prijs voor beleggingsinstellingen. In 2016 en 2017 won Evi van Lanschot de prijs voor beste online vermogensbeheer

Evi van Lanschot bestaat vijf jaar

Evi had en heeft het doel om beleggen laagdrempelig en toegankelijk te maken. Juist ook voor mensen die geen grote vermogens of veel financiële kennis hebben. Daarbij is Evi onderverdeeld in diverse sub-labels, die elk bij een bepaalde levensfase horen. Met Evi4Kids kunnen ouders en grootouders vermogen opbouwen voor hun (klein)kind voor later. Met Evi Go en Evi Beheer kunnen particulieren vermogen opbouwen voor zichzelf en Evi Pensioen is er vanzelfsprekend voor later.

Prachtig compliment

In vijf jaar tijd heeft Evi inmiddels zo’n 25.000 klanten aan zich weten te binden, goed voor een vermogen van €1,5 miljard. Wim Nieuwenhuijse, algemeen directeur van Evi: “We zijn heel blij met wat we de afgelopen jaren hebben neergezet. Het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen, is een prachtig compliment. We gaan door met investeren in onze dienstverlening. Evi wordt nóg toegankelijker voor de beginnende en ervaren belegger. Samen met hen blijven we Evi de komende jaren vernieuwen.”