Drie grootbanken genomineerd voor Favoriete Werkgever Awards

29 mei 2018 Banken.nl 2 min. leestijd

ABN AMRO, ING en Rabobank beschikken nog altijd over een uitstekend imago onder hoogopgeleide Nederlanders. Ze zijn alle drie genomineerd voor de Favoriete Werkgever Awards, georganiseerd door carrièrewebsite Intermediar.nl.

Bankiers liggen onder een maatschappelijk vergrootglas, maar de drie grootbanken ABN AMROING en Rabobank blijven tot een select gezelschap van Nederlandse werkgevers behoren. Alle drie de banken maken kans op een onderscheiding als Favoriete Werkgever. Ze zijn - vanzelfsprekend - genomineerd in de categorie Banken & Accountants.

Voor veel bedrijven spelen de awards een belangrijke rol in het rekruteringsproces van nieuwe en talentvolle medewerkers. Een hoge notering is enerzijds een bevestiging van de ingeslagen weg op het vlak van personeelsbeleid en anderzijds kan het voor marketingdoeleinden worden ingezet.

Favoriete werkgevers

Algemene ranglijst

Dat de drie banken zijn genomineerd in hun eigen categorie mag op zichzelf geen hele grote verrassing zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn doorgaans uitstekend en vanwege de grootte van de bedrijven zijn er prima doorgroeimogelijkheden. Maar het wordt interessant om te zien waar de banken gaan eindigen in de algemene ranglijst. In de editie van vorig jaar eindigden ze alle drie in de algemene top 10, met Rabobank als hoogst genoteerde op plaats 3, achter Philips en Shell.

 

Favoriete werkgevers - 2

Op donderdag 14 juni in de Hallen in Amsterdam worden de winnaars bekendgemaakt, tijdens het Intermediair Arbeidsmarkt Event.