NIBC kennispartner Fusie&Overname Awards

30 november 2017 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Platform voor overnames Brookz heeft tien fusie- en overnamespecialisten genomineerd voor de F&O-awards 2017. Begin december worden prijzen uitgereikt aan de beste overnameadviseur, beste overnameadvocaat en business valuator van het jaar. De Haagse bank NIBC heeft zich als kennispartner verbonden aan de uitverkiezing.

Het wordt de derde uitvoering van de F&O (Fusies & Overnames) Awards. Overnames en fusies kennen vaak vele verschillende haken en ogen. Adviseurs begeleiden kopers en verkopers in het proces dat uiteindelijk tot de transactie leidt. De awards zijn een middel om de beste adviseurs in deze tak van sport uit te lichten en stil te staan bij uitzonderlijke prestaties binnen de branche F&O, die ook vaak genoemd wordt onder de Engelse term M&A (Mergers & Acquisitions).

NIBC kennispartner Fusie&Overname Awards

De Haagse bank NIBC ondersteunt via haar sub-label NIBC Mezzanine & Equity Partners bedrijven met kapitaal, meestal risicokapitaal. Hiermee speelt het een actieve en nuttige rol bij de ontwikkeling van bedrijven. NIBC Mezzanine & Equity Partners creëert oplossingen op maat voor management buy-outs, acquisities en andere groeisituaties binnen een onderneming. Vanuit deze achtergrond is NIBC kennispartner van de F&O Awards 2017.

Tien personen maken nog kans

Van de oorspronkelijke longlist - samengesteld door vakgenoten - zijn uiteindelijk tien personen overgebleven, waarvan negen mannen en één vrouw. De winnaar van de felbegeerde awards worden bekendgemaakt op het Fusie & Overname Jaarcongres. Dit wordt georganiseerd op 6 december in Hotel Houten. Naast de eer krijgen de winnaars extra publiciteit via het eerdergenoemde overnameplatform Brookz.