Anton Rutten directeur IT & Ops bij Rabo International

30 december 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Anton Rutten is per 1 januari 2014 benoemd tot directeur van directoraat IT & Operations van Rabobank International. Dat meldt de Rabobank na het besluit van de Raad van Bestuur om Rutten aan te stellen voor deze functie. Rutten volgt Ralf Dekker op, die per 1 november deel uit maakt van de Raad van Bestuur.

Anton Rutten - Rabobank

Anton Rutten

Anton Rutten begon zijn loopbaan bij de Rabobank in 2004 als hoofd Finance & Control voor de corporate klanten van Rabobank International in Nederland. In de periode 2006-2008 vervulde hij de rol van business manager voor een lid van de raad van bestuur met verantwoordelijkheid voor Rabobank International. Sinds 2008 is Rutten chief operating officer (COO) voor Rabobank International in Nederland en sinds 2010 ook in Europa. In deze functie is verantwoordelijk voor het naadloos op elkaar aansluiten van de operationele processen en de IT-systemen en dus vertrouwd met het werkgebied van het directoraat waaraan hij straks leiding gaat geven.

Ralf Dekker

Ralf Dekker trad per 1 november 2013 toe tot de Raad van Bestuur van Rabobank Nederland.  Met de benoeming van Ralf Dekker kreeg Rabobank een Chief Operating Officer met een groepsbrede eindverantwoordelijkheid voor de operationele ondersteuning van de bancaire dienstverlening. Ralf Dekker werkt sinds 1993 bij Rabobank Groep.