Ken je Hypotheek: Onafhankelijke hypotheekinformatie

16 december 2013 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De nieuwe website kenjehypotheek.nl biedt consumenten onafhankelijke basisinformatie over het financieren van een woning. De initiatiefnemers, Obvion Hypotheken, Aegon, De Hypotheekshop, Dukers & Baelemans en Vereniging Eigen Huis, willen met de website op een maatschappelijk verantwoorde wijze onafhankelijk informatie aanbieden en eerlijke, transparante voorlichting geven over hypotheken.

Ken je Hypotheek

De website kenjehypotheek.nl vertelt wat kopers en huiseigenaren moeten weten over hun nieuwe of lopende hypotheek bij het kopen, verkopen en bewonen van een eigen woning. Kenjehypotheek.nl is nadrukkelijk geen verkoopkanaal van de initiatiefnemers. Consumenten kunnen bij Kenjehypotheek.nl geen hypotheek afsluiten en bezoekers worden niet doorgestuurd naar geldverstrekkers of hypotheekadviseurs. 

Ken je Hypoteek geeft de informatie op een overzichtelijk wijze weer, op basis van de meest voorkomende situaties als het kopen van een eerste huis, het kopen van een tweede huis, scheiden, pensioen etc.. Daarnaast verstrekt de website informatie over de verschillende producten en diensten op het gebied van hypotheken.

Kenjehypotheek

Vraagbaak voor hypotheken
Volgens de initiatiefnemers moet Ken je hypotheek de vanzelfsprekende en onmisbare vraagbaak worden voor hypotheken. De doelgroepen van de website zijn starters, huiseigenaren en hypotheekadviseurs.

Voor hypotheekadviseurs moet Ken je Hypotheek de belangrijkste bron worden waar zij klanten voor of na een adviesgesprek naar toe kunnen verwijzen. Klanten kunnen zich voorbereiden op een adviesgesprek door belangrijke basisinformatie vooraf op Ken je Hypotheek op te zoeken of om na een adviesgesprek de besproken punten terug te lezen en aan anderen over te brengen.

Webserie 'Home Sweet Home'

Voor de lancering van kenjehypotheek.nl is een unieke achtdelige webserie 'Home Sweet Home' gemaakt. De serie draait om de verwikkelingen van het gezin Van Rapenburg. Herkenbare situaties hebben invloed op hun woonwensen. Elke aflevering eindigt met een vraag van een van de hoofdrolspelers. Het antwoord komt van een expert en de website Kenjehypotheek.nl geeft meer informatie.

 

Hoofdrolspelers van de serie zijn onder andere Medina Schuurman, Isa Hoes, Kitty Courbois, Chiem van Houweninge sr, Mark Ram en Niels Gomperts.