ABN AMRO daagt studenten uit nieuwe bank te bouwen

29 november 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ABN AMRO daagt studenten en starters uit om vanuit hun specialisme en kennis na te denken over de oprichting van een nieuwe bank. De bank zoekt talenten die hun innovatieve ideeën en visies via de online Traineeship Tryout willen delen.

ABN AMRO Traineeship Tryout

ABN AMRO heeft een game ontwikkeld om enerzijds studenten te laten kennis maken met het traineeship bij ABN AMRO en anderzijds om frisse ideeën te verzamelen. De beste ideeën van deze game worden voorgelegd aan senior managers binnen de bank. De online game bestaat uit vier opdrachten. Tijdens de opdrachten denken studenten en starters vanuit hun specialisme en kennis na over de oprichting van een nieuwe bank. De opdrachten stimuleren het vrije denken en roepen op tot frisse ideeën.

ABN AMRO daagt studenten uit een nieuwe bank te bouwen

Deelnemers krijgen hulpmiddelen van binnen en buiten de bank aangereikt. Elke week wordt een nieuwe tryout vrijgegeven, waarvan de resultaten door mededeelnemers en een vakjury worden beoordeeld. De bedenker van het best beoordeelde idee mag deelnemen aan een traject voor persoonlijke coaching bij De Baak. Bij dit opleidingsinstituut leer je om te leren: een vermogen dat een leven lang meegaat. De Baak doet een beroep op je nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien.