Rabo, Schretlen en Insinger beste in Private Banking

07 oktober 2013 Banken.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Rabobank Private Banking, Schretlen & Co en Insinger de Beaufort hebben volgens zakelijke beslissers de beste private banking dienstverlening. Dat blijkt uit de 2013 editie van de Incompany 100 ranking. De top 5 wordt gecompleteerd door de private banking takken van Staalbankiers en Van Lanschot.

Jaarlijks meet zakenblad Incompany de klanttevredenheid over zakelijke dienstverleners in negen verschillende branchecategorieën, waaronder de gebieden Private Banking, Business Finance, Corporate Finance en Management & Organisatie. Dit jaar hebben 3.354 managers die in de afgelopen twee verantwoordelijk of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van een externe adviseurs en bankiers deelgenomen aan het onderzoek. Banken werden beoordeeld op 16 aspecten, onderverdeeld in 4 dimensies: ‘knowhow’, ‘prijs’, ‘service’ en ‘resultaat’. Alleen bedrijven met >15 waarnemingen zijn meegenomen in de ranking.

Een overzicht van de Incompany 100 ranking, categorie Private Banking:

Private Bank 2013 2012
Rabobank Private Banking 1 3
Schretlen & Co 2 -
Insinger de Beaufort 3 -
Staalbankiers Private Banking 4 -
Van Lanschot Private Banking 5 4
Belfius Private Banking 6 -
ABN Amro Mees Pierson 7 2
ING Private Banking 8 1
Triodos Private Banking 9 8
Deutsche Bank Private Banking 10 7
Bank ten Cate & Cie 11 -
UBS Wealth Management 12 6
Theodoor Gilissen 13 5
  -  


Zie het artikel 'Top 10 Corporate Finance dienstverleners van Nederland' voor een overzicht van de beste banken in de Private Banking categorie. Zie de pagina Rankings voor een overzicht van alle nationale en internationale rankings en awards van banken.