Top 10 Corporate Finance dienstverleners van Nederland

07 oktober 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Nederlandse managers zijn het meest tevreden over de corporate finance dienstverlening van Rabobank, ABN Amro en Deutsche Bank. Dat blijkt uit de 2013 editie van de Incompany 100, een rangschikking van zakelijke dienstverleners op basis van klanttevredenheid. De corporate finance afdelingen van adviesbureaus Deloitte en PwC volgen op plek 4 en 5.

Jaarlijks meet zakenblad Incompany de klanttevredenheid over zakelijke dienstverleners in negen verschillende branchecategorieën, waaronder de gebieden Corporate Finance, Private Banking, Business Finance en Management & Organisatie. Dit jaar hebben 3.354 managers die in de afgelopen twee verantwoordelijk of betrokken zijn geweest bij de inschakeling van een externe adviseurs en bankiers deelgenomen aan het onderzoek. Banken werden beoordeeld op 16 aspecten, onderverdeeld in 4 dimensies: ‘knowhow’, ‘prijs’, ‘service’ en ‘resultaat’. Alleen bedrijven met >15 waarnemingen zijn meegenomen in de ranking.

Een overzicht van de Incompany 100 ranking, categorie Corporate Finance:

Top 10 Corporate Finance

Zie het artikel 'Rabo, Schretlen en Insinger beste in Private Banking' voor een overzicht van de beste banken in de Private Banking categorie. Zie de pagina Rankings voor een overzicht van alle nationale en internationale rankings en awards van banken.