Delta Lloyd verlengt samenwerking HISWA te water

09 juli 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Delta Lloyd en HISWA te water hebben een nieuwe sponsorovereenkomst getekend. Delta Lloyd is al 15 jaar partner van de bootshow en blijft dit ook de komende vier jaar. Als grootste watersportverzekeraar van Nederland sponsort Delta Lloyd al ruim 10 jaar de zeil- en watersport in Nederland. Naast de sponsoring van het Watersportverbond en de zeilkernploeg, ondersteunt Delta Lloyd ook op een breder niveau de watersport waaronder de HISWA te water.

De HISWA te water wordt dit jaar van 3 t/m 8 september georganiseerd in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam, waar binnenkort ook het nieuwe hoofdkantoor van de HISWA gevestigd zal zijn. Delta Lloyd is op de HISWA te water aanwezig met de Optimistenarena, waar kinderen kunnen leren zeilen, en met de Wylde Swan, de grootste tweemaster ter wereld. Daarnaast organiseert Delta Lloyd op 5 en 6 september Delta Lloyd Sounds, een muziekevenement voor relaties.

HISWA - Delta Lloyd

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: “Delta Lloyd is al sinds 1998 sponsor van de HISWA te water en we zijn er trots op dat we ook de komende vier jaar dit evenement blijven ondersteunen. Niet alleen willen we hiermee de watersport toegankelijker maken voor het watersportpubliek, maar ook nog meer beleving toevoegen aan dit evenement.”

“Delta Lloyd en HISWA zijn beide A-merken die goed bij elkaar passen. Delta Lloyd levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse watersport en is dan ook een zeer geschikte partner om mee samen te werken. Dat is de afgelopen 15 jaar naar volle tevredenheid gebeurd en we zien er naar uit ook de komende jaren optimaal invulling te geven aan het sponsorship, waar niet alleen wij maar ook de consument en bezoekers van de HISWA te water bij gebaat zijn”, aldus André Vink, directeur HISWA Vereniging.