Handelsbanken | Werken bij

Werken bij Handelsbanken betekent werken in een omgeving gebaseerd op vertrouwen en respect. Iedere medewerker draagt bij aan het succes van de bank. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en mag je over veel zaken zelf beslissen. Deze manier van werken zorgt voor meer betrokkenheid, voldoening en werkplezier.

Open en informele cultuur

Handelsbanken heeft een open en informele cultuur. Als medewerker krijg je de ruimte voor eigen inbreng en durf je verantwoordelijkheid te nemen. We staan ervoor open om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Je staat er niet alleen voor, we bouwen samen aan de toekomst van onze bank. 

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

We zijn ervan overtuigd dat wanneer je verantwoordelijkheid neemt over je werk, dit zorgt voor een betere en snellere besluitvorming. We vertrouwen erop dat jij met jouw kennis, ervaring, achtergrond en enthousiasme het juiste wilt doen op een zo goed mogelijke manier. Dit zorgt voor betrokkenheid, voldoening en werkplezier, omdat jouw bijdrage aan het succes van onze bank zichtbaar is.

Werken bij Handelsbanken

Inclusie en diversiteit

We zijn op ons best als we samenwerken in teams waar verschillende perspectieven elkaar vinden, waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt en de kans krijgt om impact te maken. Jouw kennis, ervaring en achtergrond maakt jou uniek. En samen komen we tot de beste ideeën. Bij Handelsbanken geloven we dat iedereen bijdraagt aan en verantwoordelijkheid heeft voor het creëren van een cultuur waarin iedereen kan floreren.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe het is om bij Handelsbanken te werken of over onze carrièremogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze Corporate Recruiter Floor Schiphorst via +31 20 412 76 12.

Handelsbanken | Nieuws