Handelsbanken

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Met onze Zweedse wortels en decentrale werkwijze zijn we een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector.

Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening. We werken met korte lijnen. Als klant zit je direct met de beslisser aan tafel. Want de meeste besluiten worden door jouw eigen persoonlijke accountmanager op het lokale kantoor genomen.

Een relatie met Handelsbanken start meestal met een hypotheek of vastgoedfinanciering. Aanvullend bieden we diensten zoals beleggen (via onze dochter Optimix Vermogensbeheer), sparen en betalen. Een duurzame relatie en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Met een goede kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren we tot de meest solide banken van Europa.

Duurzaamheid

Duurzaamheid komt terug in heel onze organisatie. We geloven in verantwoord ondernemen voor onze klanten, medewerkers en de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn. Dit komt onder andere terug in verantwoorde financieringen en beleggingen en in het minimaliseren van de ecologische footprint van onze activiteiten. We stellen meetbare doelen en werken actief aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Handelsbanken | Banken.nl

Klanttevredenheid

Uit recent onderzoek van EPSI Rating blijkt dat klanten van Handelsbanken voor het elfde jaar op rij het meest tevreden zijn over hun bank, in vergelijking met klanten van de grote Nederlandse banken.

Bij Handelsbanken zetten we ons dagelijks in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Een van de manieren waarop we deze waardevolle feedback verkrijgen, is via jaarlijks onderzoek onder Nederlandse bankklanten, dat wordt uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau EPSI Rating (Extended Performance Satisfaction Index).

Handelsbanken heeft gedurende de afgelopen elf jaar consequent de hoogste klanttevredenheid behouden ten opzichte van de grote Nederlandse banken, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Lees hier de uitkomsten van het onderzoek.

Meer weten over Handelsbanken? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Handelsbanken | Nieuws